Planning en info over de werken

Volgende infomoment staat gepland op?

Het volgende infomoment is gepland op 19 februari 2020 tussen 17u en 20u in Hotel Palace, Ieperstraat 34, 8970 Poperinge.
 
Op de infosessies krijg je meer info over het principe van glasvezel, het internet van de toekomst, en de voordelen voor jou. Natuurlijk ook informatie over welke wijken en straten, het plan van aanpak, uit te voeren werken, de dienstverleners (providers) … Kortom alles wat je moet weten over jouw internet van de toekomst, zodat je binnenkort van allerlei voordelen kan genieten.

De infosessie is opgevat als een beurs met vrije toegang. Je kan er ter plaatse ook jouw aansluitingsaanvraag indienen met de hulp van een Fluvius-medewerker.

Heb je nog vragen, bekijk onze veelgestelde vragen-sectie of neem contact op met ons glasvezelteam via  [email protected]

 

Steek je licht op tijdens een van de infomomenten die wij organiseren

Voor we starten met de werken organiseren we enkele infosessies waar we haarfijn uitleggen hoe we glasvezel ook tot bij jou kunnen brengen. Op de infosessies krijg je meer info over welke wijken en straten, het plan van aanpak, uit te voeren werken, providers … Kortom alles wat je moet weten over jouw internet van de toekomst. De eerste infosessie voor de bewoners is reeds achter de rug. Op dinsdag 10 december 2019, in zaal Rookop, werden de inwoners van de glasvezelregio in Poperinge op de hoogte gebracht van de werken en het principe van glasvezel, het internet van de toekomst.

Heb je deze infosessie gemist, dan organiseren we op 19 februari 2020 tussen 17u en 20u in Hotel Palace, Ieperstraat 34, 8970 Poperinge nog een infosessie.

Heb je nadien nog vragen, bekijk onze veelgestelde vragen-sectie of neem contact op met ons glasvezelteam via  [email protected] 

Eerste schop in de grond?

In het 4de kwartaal van 2019 starten we met de werken in je straat. Dan stoppen we eerst de glasvezelkabel in de grond en bouwen daarnaast ook de POP-stations (Point of Presence: punt van aanwezigheid) of ook wel wijkcentrales genoemd. Alle glasvezelkabels uit je woning komen uit in zo’n wijkcentrale. 

Afgebakende gebieden zijn indicatief. Kijk hier na of jouw adres in het pilootgebied ligt.