Waar vind je het Fluvius-glasvezelnetwerk?

Afgebakende gebieden zijn indicatief. Kijk hier na of jouw adres in het pilootgebied ligt.

Kies in alle vrijheid je provider.

Fluvius brengt glasvezel tot aan jouw voordeur. Daarna kies je, meteen of later, vrij een provider van op ons glasvezelnetwerk. 
Beslis dus zelf voor welk aanbod je gaat: zowel voor internet, tv-kijken als bellen. Later veranderen van provider? Ook dat is eenvoudig! Deze providers staan alvast te springen om u straks ultrasnel te doen internetten, bellen en tv kijken.

Sluit makkelijk aan en bespaar tot € 156.

Verzeker jouw aansluiting op het Fluvius-glasvezelnetwerk in 1, 2, 3. ... én bespaar € 156!
Graag nog even wachten met het kiezen van een provider? Geen probleem, je glasvezellijn ligt alvast klaar voor de toekomst.

1
ICON Aanvraag
Bevestig jouw aanvraag via onderstaande knop.
2
ICON Afspraak
Fluvius laat je weten wanneer de glasvezelman langskomt.
3
ICON Activatie
Fluvius voert de werken uit. Je kabel ligt klaar!
Aan jou de keuze...
ICON Providers
Kies vrij een aanbod van een provider op ons netwerk :

Planning en info over de werken

Aansluiting op de glasvezelkabel?

 

In april 2019 bracht Fluvius de glasvezelkabel binnen in de woningen uit de wijk Genk-Centrum-Noord. Vanaf de eerste week in mei zullen de eerste buurtbewoners kunnen genieten van diverse providerservices en het Fluvius-glasvezelnetwerk gebruiken. Andere wijken zijn momenteel aan de beurt.

 

Eerste schop in de grond? 

 

Begin maart 2019 startten we met de werken in je straat. Dan stoppen we eerst de glasvezelkabel in de grond en bouwen daarnaast ook de POP-stations (Point of Presence: punt van aanwezigheid) of ook wel wijkcentrales genoemd. Alle glasvezelkabels uit je woning komen uit in zo’n wijkcentrale. 

 

Als eerste ons gloednieuw glasvezelnetwerk uittesten? 

 

Het enige wat we in ruil verlangen? Jouw verhelderende mening (uiteraard pas na je aansluiting en enkele dagen van uittesten). Stuur bij interesse gerust een mailtje naar [email protected]