Wat zijn de voordelen van een glasvezelaansluiting?

Een glasvezelaansluiting betekent razendsnel surfen, haarscherp televisie kijken en probleemloos bellen. De betrouwbare, vaste verbinding is daarnaast uitstekend geschikt voor bedrijven en is dankzij de enorme capaciteit klaar voor de toekomst. Maar glasvezel heeft nog heel wat meer voordelen. We zetten ze allemaal voor jou op een rijtje:

 1. Altijd een stabiele privéverbinding
  Met glasvezel beschik je altijd over een eigen glasvezelkabel direct naar jouw voordeur. Zo ondervind je geen storingen door externe factoren, zoals de aansluiting van je buren of de afstand tot de wijkcentrale, en ben je altijd zeker van de hoogste kwaliteit en snelheid.
 2. Met het grootste gemak samen surfen
  Door de enorme capaciteit van een glasvezelnetwerk kun je moeiteloos een film streamen terwijl je partner een lading foto’s naar vrienden stuurt en de kinderen YouTube kijken of online gamen, zelfs tijdens de piekuren.
 3. Even snel uploaden als downloaden
  Met glasvezel kan je even snel uploaden als downloaden, ook met meerderen tegelijk.
 4. Haarscherp beeld en geluid
  Met glasvezel geniet je van haarscherp beeld en geluid. Bovendien kijk je televisie wanneer, waar en hoe je wil.
 5. Vrije keuze in een open netwerk
  Elke telecomprovider is welkom om zijn diensten aan te bieden op het Fluvius-glasvezelnetwerk indien hij hiervoor een overeenkomst met Fluvius afsluit. Zo kies je zelf het abonnement voor internet, televisie en/of telefonie dat het beste bij jou past. Bekijk het aanbod hier en maak je keuze. En wees gerust: dat aanbod zal enkel nog groeien.